luni, 15 februarie 2010

BIBLIOTECA ŞTIINŢIFICĂ "A. RUSSO" - 65 ANI

Cu ocazia aniversării a 65-a de la fondarea Bibliotecii universitare bălţene,

Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” adresează cele mai sincere felicitări

Biblioteca Ştiinţifică a Universităţii de Stat „Alecu Russo” e la vârsta împlinirilor – e la 65 de ani. La acest moment aniversar Biblioteca Municipală "B.P. Hasdeu" alături de comunitatea biblioteconomică vine cu urări de bine şi prosperitate.

Pe parcursul anilor Biblioteca Ştiinţifică a Universităţii de Stat „Alecu Russo” s-a implicat în programele şi proiectele din cadrul Sistemului Naţional de Biblioteci, a participat cu abnegaţie la elaborarea de comentarii, intervenţii, propuneri, care au contribuit mult la sporirea calităţii serviciilor şi ofertelor, la creşterea eficienţei activităţii şi la promovarea valorilor structurilor infodocumentare. Susţinerea, generarea ideilor şi a iniţiativelor orientate spre utilizator, trezirea interesului pentru informaţii, implementarea inovaţiilor sunt activităţi care i-au adus bibliotecii importanţă şi prestigiu. Biblioteca universitară bălţeană s-a afirmat şi a slujit profesia încercând să dea acestei activităţi ritmuri, vibraţii, trăiri creatoare, adunând succese, realizări şi împliniri.

Biblioteca Ştiinţifică a Universităţii de Stat „Alecu Russo” este o componentă indispensabilă a comunităţii biblioteconomice, care prin muncă şi talent transformă în soluţii orice provocări. Biblioteca este o personalitate, care înscrie evenimente şi fapte concrete în dezvoltarea biblioteconomiei naţionale.

La acest moment aniversar, echipa Hasdeu de la Chişinău vă doreşte cât mai multe fapte nobile, să vă însoţească dragostea şi respectul celor dragi, alte împliniri frumoase. Vă aducem cele mai sincere mulţumiri, înaltă recunoştinţă pentru devotament profesional şi activitate prodigioasă.

Director general

Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” dr. Lidia KULIKOVSKI

15 decembrie 2010

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu