sâmbătă, 31 iulie 2010

OAMENII - BRANDUL BIBLIOTECII MUNICIPALE "B.P. HASDEU": GALINA NEAMŢU

Persoană productivă şi eficientă în munca sa de zi cu zi. Ca Bibliotecar principal, a depus prima temelie la constituirea catalogului electronic în Sistemul Informaţional de Gestiune a Activităţii BM (SIGA), apoi şi la redactarea vedetelor de subiect; responsabilă de activitatea cu cataloage. Colegele susţin, că e un specialist bun în domeniu; oferă consultaţii şi recomandări referitor la catalogul electronic.


O problemă de care se lovesc bibliotecarii - structurarea informaţiei – sunt foarte multe lucruri de citit şi de integrat într-un model coerent al catalogului electronic şi nu e tocmai uşor să-ţi fabrici o hartă cu toate elementele care trebuie lucrate, iar doamna Galina tocmai asta face, o harta a dezvoltării profesionale. Acesta este punctul forte al ei, după ce ai ascultat explicaţii sau consultaţii în domeniu, îţi dai seama fără urmă de îndoială că vei putea să te apuci de treabă, având alături un specialist impecabil. De când lucrează în reţeaua BM “B.P. Hasdeu”, doar lucruri bune s-au întâmplat în viaţă. A cunoscut oameni de excepţie, care au împărtăşit cu ea experienţe uimitoare, fiecare lăsând ceva valoros în sufletul ei.

Acum, la 60 de ani, viaţa vine să completeze, să mai propulseze un pas spre desăvârşire spirituală. Felicitări pentru tot ce a realizat! Multe bucurii pentru reuşite, multe aprecieri pentru că ajută lumea din jurul ei sa se dezvolte profesional şi să-şi descopere fiecare potenţialul ascuns şi cu atât mai mult că oferă vieţii o nouă perspectivă, aceea a optimismului într-o ţară total negativistă. Viaţa a fost dură cu ea, însă a reuşit să-şi găsească drumul care a confirmat-o şi a condus-o în fiecare zi spre o Personalitate. Să-i multumim pentru rezistenţa indulgenţă, pentru inteligenţa, pentru sprijin şi calea, pe care ea, Galina Neamţu, o veritabilă adeptă a dreptăţii, dar şi cu o fire cumpătată, cu o discreţie inocentă, cu o incursiune în interiorul nostru, ni le-a indicat, mai cu seama, atunci, când eşti rătăcit în gânduri şi drumuri... Mai are multe vise de urmat şi de implinit, să-i dorim Sănătate, Fericire pentru şansa pe care i-a dat-o Divinitatea, să meargă înainte ca o Personalitate adevărată!

Svetlana VIZITIU

2 comentarii: