marți, 30 noiembrie 2010

FORUMUL CELOR MAI FIDELI CITITORI AI BIBLIOTECII MUNICIPALE

133 de ani Biblioteca Municipală a servit rezidenţii municipiului Chişinău. În acest răstimp BM „B.P. Hasdeu” a excelat în rolul său de bibliotecă publică – a asigurat accesul la informaţie al tuturor rezidenţilor, indiferent de cerinţe, de naţionalitate, de orientare politică, religioasă, de statutul economic şi social, de condiţiile fizice şi intelectuale – printr-o reţea de filiale cu colecţii calitative şi servicii moderne.


Biblioteca Municipală acţionează ca mediator şi coordonator, asigurînd accesul la informaţiile comunitare cu o acoperire foarte largă şi accesibilă a tuturor aspectelor vieţii comunităţii locale, prin crearea şi susţinerea parteneriatelor cu organizaţiile publice, de voluntariat, private: departamentele serviciilor sociale, serviciile de sănătate, colegiile şi universităţile, liceele, şcolile, organizaţiile de consultanţă juridică, socială pentru cetăţeni, organizaţiile minorităţilor etnice, organizaţiile din sectorul privat, companiile media locale, organizaţiile de acordare a ajutoarelor, subvenţiilor. Avînd o poziţie strategică în comunitatea chişinăuiană BM este recunoscută ca şi centru comunitar: serveşte ca punct de acces gratuit (unica în RM) la Internet; oferă asistenţă şi instruire pentru folosirea tehnologiei şi Internet-ului.

Biblioteca Municipală este permanent preocupată de orientarea şi adaptarea resurselor, serviciilor, programelor la cerinţele şi aspiraţiile comunităţii chişinăuiene de prosperitate, dezvoltare socială, individuală şi întărire a sentimentului de apartenenţă comunitară. În acest scop, la 1 decembrie 2010, ora 13.00 organizează FORUMUL CELOR MAI FIDELI CITITORI AI BIBLIOTECII MUNICIPALE - întîlnirea Bibliotecii Municipale cu cititorii ei. Evenimentul va avea loc la Sediul Central al Bibliotecii Municipale "B.P. Hasdeu" (bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt nr. 148, tel.: 21 20 46; 22 50 06).

BM va continua să joace un mare rol în viaţa civică a chişinăuianului, a comunităţii chişinăuiene şi va rămâne relevantă necesităţilor comunităţii pe care o serveşte.

CE?

FORUMUL CELOR MAI FIDELI CITITORI AI BIBLIOTECII MUNICIPALE - întîlnirea Bibliotecii Municipale cu utilizatorii ei.

UNDE?

Sediul Central al Bibliotecii Municipale "B.P. Hasdeu" (bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt nr. 148, tel.: 21 20 46; 22 50 06)

CÎND?

1 decembrie 2010, ora 13.00

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu