sâmbătă, 15 ianuarie 2011

OAMENII - BRANDUL BIBLIOTECII MUNICIPALE: ELENA GRAJDIANU LA 60 DE ANI

Numele Doamnei Elena GRAJDIANU a intrat şi şi-a făcut loc printre oamenii cărţii, printre specialiştii în biblioteconomia municipală la vârsta adevărului.


În aceşti ani a contribuit la promovarea cărţii, cunoştinţelor, informaţiilor pentru chişinăuieni. Conştient a participat la programele şi proiectele derulate de Biblioteca Municipală, a participat la evenimentele din cadrul Sistemului Naţional de Biblioteci, a fost responsabilă de resurse indispensabile ale comunităţii, a fost un bun sfetnic bibliotecarilor mai tineri, este o colegă receptivă – sunt puţinele, menţionate aici, repere ale muncii, realizări şi împliniri profesionale ale Doamnei Elena GRAJDIANU.
 
La mulţi ani, Elena GRAJDIANU, cu sănătate, tărie şi încredere în dreptatea aspiraţiilor, intenţiilor. Vă dorim să rămâneţi mulţi ani alături de carte, de noi. Cât mai multe fapte şi împliniri frumoase, să vă însoţească dragostea şi respectul celor apropiaţi şi dragi.  Vă aducem cele mai sincere mulţumiri, înaltă recunoştinţă pentru devotament profesional, activitate prodigioasă. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu