vineri, 6 mai 2011

MARCA BIBLIOTECII MUNICIPALE ÎNREGISTRATĂ LA AGEPI

Marca Bibliotecii Municipale este una din cele mai valoroase bunuri, asigurând identitatea comunitară şi comunicarea benefică, univocă.

În aspect afectiv şi informativ, marca îmbunătăţeşte şi promovează imaginea, modifică favorabil atitudinea faţă de bibliotecă şi poziţionarea cât mai bună în mediul informaţional.

Imaginea pozitivă de care se bucură Biblioteca Municipală se bazează pe coerenţa activităţii de promovare desfăşurată în toate filialele printr-o cuprinzătoare interacţiune cu utilizatorii, prin prestarea unei game largi de servicii şi produse tentante şi credibile cu cele mai avantajoase facilităţi, prin relaţii corecte, sincere şi prietenoase cu mass-media, cu partenerii.

Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a înregistrat brandul Bibliotecii Municipale cu Certificatul de înregistrare a mărcii nr. 20912. În temeiul Legii privind protecţia mărcilor nr.38-XVI/2008, marca a fost înregistrată în Registrul Naţional al Mărcilor şi a obţinut protecţia pe teritoriul Republicii Moldova pe termen de 10 ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu