marți, 24 mai 2011

ZECE ANI ÎMPREUNĂ: BIBLIOTECA PUBLICĂ DE DREPT LA 10 ANI

Biblioteca Publică de Drept este o Personalitate în comunitatea biblioteconomică, care înscrie evenimente şi fapte concrete în dezvoltarea Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”. Filiala s-a afirmat şi slujeşte profesiei,  încercând să dea acestei activităţi ritmuri, vibraţii, trăiri creatoare, adunând succese, realizări şi împliniri.


Pe parcursul celor 10 ani, a contribuit substanţial la procesul de organizare a lecturii publice şi juridice pentru locuitorii Chişinăului, a implementat cu succes proiecte, alături de colegi, a încurajat şi susţinut procesul de diversificare a serviciilor.

Evidenţiem şi apreciem în mod deosebit inteligenţa Echipei de profesionişti. În accepţia etimologică, inteligenţa ar fi capacitatea minţii noastre de a stabili legături, relaţii. La acest capitol BPD deţine întâietatea. Din punct de vedere biologic - inteligenţa este capacitatea de adaptare, de a găsi soluţii în situaţii inedite, de a transforma mediul profesional. Iar în percepţia filosofilor, inteligenţa este un instrument al cunoaşterii, al abstractizării, al sintezei. În acest sens implicaţiile bibliotecarilor de la BPD sunt la fel pronunţate.

BPD a susţinut, dezvoltat şi diversificat serviciile comunitare şi externizate,  a cooperat eficient cu comunitatea: utilizatori, fondatori, societatea civilă în dezvoltarea proiectelor, programelor şi serviciilor, a contribuit original la promovarea imaginii şi activităţii Bibliotecii Municipale.

Noi, Echipa Hasdeu,  aducem cordiale felicitări cu prilejul aniversării şi Vă dorim o viaţă îndelungată, sănătoasă şi rodnică pe tărîmul biblioteconomic şi juridic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu