luni, 28 noiembrie 2011

FESTIVALUL VOLUNTARILOR 2011, ediţia a IX-a în Moldova „Jos pălăria” în faţa voluntarilor!


 Faci parte din marea familie a voluntarilor şi crezi că meriţi sa fii apreciat? Aplică acum la concursul organizat în cadrul Festivalului Voluntarilor 2011, la una din următoarele secţiuni:

-          cea mai activă organizaţie care promovează voluntariatul în R. Moldova;
-          cel mai activ coordonator de voluntari;
-          cel mai activ voluntar;
-          cel mai activ jurnalist, care promovează voluntariatul. Jurnaliştii interesaţi trebuie să-şi prezinte materialele (în original sau copia) publicate pe parcursul anului 2011;
-          cel mai bun eseu la tema: "Cum stimulam voluntariatul la nivel local? ;
-          cel mai reuşit video de promovare a voluntariatului;
-          cel mai tânăr şi cel mai în etate voluntar;
-          cel mai activ Consiliu Local de Tineret care a promovat voluntariatul pe parcursul anului 2011;
-          cel mai bun program de voluntariat elaborat /dezvoltat în 2011 – va fi nominalizat de către Coaliţia Voluntariat.

Formularele de aplicare pentru fiecare secţiune şi regulamentul concursului le găsiţi în anexă sau pe www.cntm.md

Toate materialele le puteţi expedia la adresa de e-mail Festivalul.Voluntarilor@gmail.com sau prin poşta clasică, la adresa: or. Chişinău, str. Calea Ieşilor 13, oficiul 82, Asociaţia „Prietenii Copiilor”.
Ultima zi de aplicare este 26 noiembrie 2011, ora 17:00.

Festivalul Voluntarilor 2011, ediţia a IX-a va avea loc în data de 4 decembrie, începînd cu ora 12:00 în incinta Teatrului Naţional de Operă şi Balet. Scopul evenimentului este recunoaşterea publică a muncii şi meritelor voluntarilor din Republică.
În cadrul festivalului va avea loc ceremonia de decernare a premiilor de valoare şi un concert în care vor evolua interpreţi şi formaţii muzicale cunoscute în show-bizz-ul autohton.

Ediţia de anul acesta a Festivalului este organizată de către Serviciu pentru Pace şi alte ONG-uri din Coaliţia pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat, în parteneriat cu Ministerul Tineretului şi Sportului, Direcţia Generală Educaţie, Tineret şi Sport a Municipiului Chişinău, Agenţia SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID), FHI 360 şi Asociaţia „Prietenii Copiilor.

Pentru informaţii suplimentare:
Victoria Morozov, Coordonator Festivalul Voluntarilor 2011, GSM: 069379870.