sâmbătă, 19 mai 2012

Șezătoarea voluntarilor cu membrii cabinetului de miniștri

Voluntarii alături de copii cu dizabilități și membrii cabinetului de ministri vor confecționa
lucrări hand-made în ultima zi a Săptămînii Naționale a Voluntariatului 2012

Pentru a încheia Săptămîna Naţională a Voluntariatului (SNV) duminică, 20 mai 2012 între orele 11.00-13.00 în incinta Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu” se va organiza „Șezătoarea voluntarilor cu membrii cabinetului de miniștri” la care se vor confecționa felicitări și alte lucrări hand-made cu reprezentarea logo-ului SNV „albinuțe”. Astfel, pe parcursul a două ore voluntarii „de nota 10” vor coordona  diverse ateliere de creație, iar lucrările realizate vor fi transmise în calitate de suvenire de mulţumire a persoanelor publice implicate în Săptămîna Națională a Voluntariatului din acest an.

Reprezentanți ai Guvernului împreună cu soţiile şi membri de familie sunt invitaţi să fie alături de voluntari. Astfel, oficialii vor fi mai aproape de copii cu dizabilităţi încurajîndu-i să confecţioneze lucruri originale și să promoveze conceptul de voluntariat.

Evenimentul este organizat de Centrul Comunitar pentru Copii și Tineri cu dizabilități fizice în parteneriat cu Biblioteca Municipală „B. P. Hasdeu” și Coaliția pentru promovarea legii și activităților de voluntariat.
Săptămâna Naţională a Voluntariatului este posibilă graţie ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenţiei SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID), în cadrul Programului Consolidarea Societăţii Civile în Moldova (MCSSP), implementat de către FHI 360. Evenimentul este posibil şi datorită contribuţiei Ministerului Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova. și face parte din Săptămîna Națională a Voluntariatului „Hai în gașca voluntarilor!” desfășurată în perioada 12-20 mai 2012.

Oricine poate fi voluntar! NOI suntem, iar TU?

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să contactaţi:
Centrul Comunitar pentru Copii şi Tineri cu dizabilităţi fizice (CCCT)
Bd. Traian 23/1, Tel.:  +373 22 76 35 97, GSM: +373 69084961
Natalia Matei