marți, 12 noiembrie 2013

Un partener inteligent este și un succes garantat!

Natalia Pîslaru,
 reporter la ziarul Univers Pedagogic Pro

Colaborarea săptămânalului Ministerului Educației „Univers Pedagogic Pro” cu Biblioteca “OVIDIUS” din capitală – filială strategică a Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu” - a favorizat inițierea unui parteneriat eficient, pe parcursul anului 2013 între acești doi subiecți care promovează atât educația, cât și arta, cultura, sentimentul estetic în toate. Cele mai interesante teme de actualitate, regăsite pe agenda bibliotecii, au constituit repere utile pentru elaborarea și publicarea unui șir de articole în ziarul nostru.
Apreciem în mod special activitatea și profesionalismul întregii echipe a bibliotecii, colegi pentru care avem întotdeauna un gând bun și emoții pozitive. Extinsă, colaborarea noastră cu OVIDIUS” anunță și în perspectivă un parteneriat frumos, în condițiile în care vom continua să informăm cititorii, de ambele părți, despre inovații în domeniile aferente: învățământ, educație, viața școlilor, reușita pedagogilor, performanțele elevilor, dar și alte teme cu tentă culturală și informațională.
Ziua Internațională a Dreptului de a Ști, Ziua Mondială a Libertății Presei, inițierea unor cluburi, cenacluri, saloane, întâlniri cu scriitori remarcabili, lansări de carte bună și vernisarea expozițiilor cu diverse tematici – au fost procese care ne-au impulsionat să asistăm și noi, biblioteca fiind mereu o instituție deschisă pentru comunitate. Au fost doar unele dintre temele abordate cu succes pe paginile ziarului „Univers Pedagogic Pro”, iar multitudinea de alte acțiuni culturale, proiectate în activitatea Bibliotecii OVIDIUS ne lasă nouă undă verde pentru colaborare și menținerea parteneriatului inițiat deja. Într-un mileniu al controverselor, când resimțim tot mai mult importanța cărților, a bibliotecilor, colaborarea noastră vine să confirme rolul acestor instituții publice, al bibliotecarilor, inițiați în domeniu sub toate aspectele.

Aveți toată aprecierea noastră, stimați colegi! Ne-am bucura sincer să ne tentați cu noi provocări, noi activități, știind potențialul Dvs. intelectual, dar și abilitatea cu care vă apropiați de beneficiarii Dvs. Sperăm ca aceste relații de parteneriat să aibă o rezonanță cât mai largă la public și spațiul comunitar, întrucât ele vin să răspundă unor probleme actuale, atractive și contribuie la socializare, comunicare, la dezvoltare. AVANTE!