miercuri, 28 mai 2014

FedEx@Hasdeu

Zilele FedEx@Hasdeu  este o metodă non formală de învățare prin care se colectează și promovează  ideile angajaților. A ști cum să promovezi ideile angajaților  devine, astăzi, o competență-cheie, esențială pentru manageri.  Această competență va separa managerii eficienți de ceI neeficienți, bibliotecile dinamice de cele în stagnare.
28 mai 2014 toate filialele vor lucra, toată ziua, pentru a genera idei,  proiecte de inovare a bibliotecilor. Pentru a vedea cum are loc asaltul de idei puteți accesa rețelele de socializare ale filialelor Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”. 
La 29 mai, ora 14.00, la Biblioteca Centrală se va desfăşura a doua parte a zilei FedEx  - prezentarea rezultatelorZiua a doua va cuprinde:  prezentări (în orice formă);  participanții vor vota și nota fiecare prezentare; apoi un juriu din 3 persoane vor  evalua independent prezentările, ca la Eurovision. Rezultatele se vor cumula și primii trei vor fi desemnaţi „Cel mai bun!” bibliotecar care a generat ideia proiectuli etc. și trei biblioteci care au muncit și scos idei/proiecte  originale.