luni, 27 octombrie 2014

Conferința ABRM: „Biblioteci puternice – comunități puternice”

Stimati membri ai ABRM! 

Vă invităm să fim împreună la Conferința Asociației Bibliotecarilor din Republica Moldova, ce se va desfășura sub genericul „Biblioteci puternice – comunități puternice”.

Conferinţa va fi găzduită de Biblioteca Științifică a Academiei de Științe a Moldovei şi va avea loc pe data de 5 noiembrie 2014 cu începere de la ora 09:30.

Cu un mesaj cheie la acest eveniment va participa Dna Pam Sandlian-Smith, director al Bibliotecii Anythink SUA pentru a împărtăși experienţa bibliotecii, ca fiind o instituție ce oferă modele inovative de servicii de bibliotecă pentru necesitățile comunității privind învățarea participativă și implicarea utilizatorilor în schimbarea rolului bibliotecilor. Participarea Dnei  Pam Sandlian-Smith este susținută de Ambasada SUA în Republica Moldova, prin intermediul Programului Speakers Program și a Programului Novateca. 

Conștienți că această conferință va fi un bun prilej în care vom pune în valoare forța instituţiilor bibliotecare, Vă invităm să Vă înregistraţi, utilizând formularul de la urmatorul link - http://bit.ly/1uTGLob până la data de 3 noiembrie 2014, ora 09:00.