vineri, 4 martie 2016

Consultații publice: Proiectul Legii cu privire la biblioteci

Ministerul Culturii inițiază începând cu 2 martie 2016 consultarea publică a proiectului de Lege cu privire la biblioteci.
 
Proiectul este elaborat în corespundere cu bunele practici europene, fiind consultate Liniile directoare pentru legislaţia şi politica de bibliotecă în Europa. Implementarea actului legislativ propus nu implică mijloace financiare suplimentare. Proiectul de Lege poate fi accesate aici: Transparența decizională/ Proiecte de decizii.
 
Responsabil de consultare: Ecaterina Rudakov, consultant principal,  Direcția patrimoniu cultural, tel.: 022 234 026 , e-mail: ecaterina.rudakov@mc.gov.md.
 
Recomandările privind proiectul de Lege cu privire la biblioteci  pot fi expediate până la data de 16 martie, curent, în adresa dnei Ecaterina Rudakov, consultant principal,  Direcția patrimoniu cultural, tel.:022 23 40 26, e-mail: ecaterina.rudakov@mc.gov.md.

ABRM vine cu propunerea de a organiza câteva întâlniri zonale și/sau pe tipuri de biblioteci pentru a veni cu recomandări vis-a-vis de proiectul Legii cu privire la biblioteci

Aşteptăm sugestiile Dvs. la adresa secretariatabrm@gmail.com