vineri, 23 iunie 2017

ACADEMIA DE VARĂ A TINERILOR BIBLIOTECARI

 Dragi bibliotecari,
Asociația Bibliotecarilor din Republica Moldova și Tinerii Bibliotecari anunță o nouă ediție a Academiei de Vară pentru Tinerii Bibliotecari, organizată cu susținerea programului Novateca. Evenimentul inovator organizat într-o manieră non-formală are drept scop dezvoltarea profesională a tinerilor bibliotecari și crearea abilităților de lideri în rândul acestora.

Evenimentul ce se va desfășura în perioada 7-11 august 2017 este destinat tinerilor bibliotecari de până la 35 ani, care au minim 1 an de experiență de lucru în bibliotecile publice naționale, municipale, raionale, orășenești sau locale și care nu au mai participat în alte ediții ale Academiei de Vară pentru Tinerii Bibliotecari. Programul Novateca va asigura toate cheltuielile ce țin de deplasarea, cazarea și alimentarea participanților.
Academia de Vară pentru Tinerilor Bibliotecari reprezintă o oportunitate excelentă de creștere profesională și intelectuală, de inițiere a noilor colaborări și parteneriate și de dezvoltare a noilor idei și proiecte importante pentru bibliotecile dumneavoastră.
Pentru a aplica e nevoie să completați următorul chestionar până pe 10 iulie 2017. Rezultatele procesului de selecție vor fi anunțate pe 17 iulie 2017.
ÎNDRĂZNIȚI SĂ FIȚI COOL!APLICAȚI LA  ACADEMIA DE VARĂ A TINERILOR BIBLIOTECARI!