joi, 18 noiembrie 2010

„JOS PĂLĂRIA” ÎN FAŢA VOLUNTARILOR!

Festivalul Voluntarilor” este un eveniment, care se organizează anual pentru a recunoaşte public meritele voluntarilor din R. Moldova. În acest an, festivalul este la cea de a VIII-a ediţie şi este organizat de către Serviciu pentru Pace şi alte ONG din Coaliţia pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat, în parteneriat cu Ministerul Tineretului si Sportului al Republicii Moldova, Direcţia Generală Educaţie, Tineret şi Sport a Municipiului Chişinău şi Asociaţia „Prietenii Copiilor”.

La fiecare ediţie se organizează Concursuri la care pot participa:
(1) voluntari de orice vârstă.
(2) organizaţii ce promovează voluntariatul.
(3) tineri talentaţi în ale scrisului.
(4) jurnalişti care au promovat activităţile de voluntariat.

Dosarele participanţilor sunt concepute astfel încât să fie uşor de completat de către aplicanţi. Fiecare concurent urmează să completeze un singur formular de participare, la care să anexeze şi alte materiale relevante. Data limită pentru prezentarea dosarelor – 26 noiembrie 2010, orele 17.00. Toate materialele pot fi expediate prin e-mail la (Festivalul.Voluntarilor@gmail.com) sau poştă (or. Chişinău, str. Calea Ieşilor 13, oficiul 82, Asociaţia „Prietenii Copiilor) până la data de 26 noiembrie 2010, orele 17:00.

Responsabil de rubrică: Tatiana COŞERI

Un comentariu:

  1. Pentru oameni mareti se merita toate laudele . Un grandios BRAVO Voluntarilor atat din R. Moldova cat si din lumea-ntreaga si desigur laude pentru cei ce urmaresc munca lor si o raspandesc, astfel oamenii vor fi mai informati si mai receptivi:)

    RăspundețiȘtergere