marți, 8 martie 2011

ZIUA FEMEII – UN ZÎMBET, O FLOARE ŞI O PUŢINĂ CULOARE

Martie este luna care ridică femeia la rang de regină, ea devenind în casă cea mai răsfăţată persoană. După un 1 Martie plin de zîmbete şi mărţişoare, vine şi ziua dedicată în exclusivitate sexului feminin. În această zi femeile sînt sărbătorite de soţi, copii, prieteni sau rude.


8 Martie este ziua în care se îmbină armonios mai multe elemente caracteristice femeilor: sensibilitatea, frumuseţea, cochetăria şi fineţea.

Există o vorbă, care spune că în spatele fiecărui bărbat care a reuşit în carieră, se află o femeie puternică, fie aceasta este mama, soţia sau iubita. Ei bine, această zi este facută tocmai pentru ca bărbatul din viaţa noastră să ne arate cît de mult ne preţuieşte, cît de mult apreciază el toate eforturile pe care noi, femeile, le depunem în cursul anului pentru armonia vieţii de familie.

Ziua de 8 Martie este, în fine, ziua în care o floare, un zîmbet şi puţină culoare în decorul cotidian sînt suficiente pentru o dispoziţie extraordinară.

Aşadar, dragi bărbaţi, zîmbiţi femeii de lîngă dumneavoastră, dăruiţi-i o floare şi cu siguranţă culoarea va fi dată de primăvara care renaşte în fiecare an în noi.

Mihail Kogălniceanu spunea că femeia iubită este totdeauna un înger.

Vă dorim, mult stimate Doamne şi Domnişoare să aveţi parte de o primăvară şi o Zi a Femeii plină de iubirea, care ne înnobilează şi, deipotrivă, ne face viaţa mai frumoasă!

Astazi de ziua internationala a femeii, cînd inimile noastre îşi indreaptă atenţia, stima, simpatia, dorul şi dragostea spre domnisoarele şi doamnele dragi, iar soarele sclipeste mai cu prietenie parcă încurajîndu-ne şi încălzind ceva mai generos. Vă dorim: Un cer albastru fără nori, în calea dvs. sa fie, Să aveţi în preajmă numai flori, Succese şi bucurie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu