luni, 8 octombrie 2012

Saptamana Accesului Deschis 2012


Open Access Week 2012 - un eveniment global, acum la ediţia a şasea, promovând Accesul Deschis ca o nouă normă în instruire şi cercetare - va avea loc în toată lumea, între 22 şi 28 octombrie. Tema acestui an este „Setaţi implicit Accesul Deschis”.

Participarea la Săptămâna Accesului Deschis este o oportunitate pentru comunitatea academică şi de cercetare pentru a continua să înveţe despre beneficiile potenţiale ale Accesului Deschis, să împărtăşească ceea ce au învăţat cu colegii, şi pentru a inspira o participare mai largă.

Participarea la Săptămâna Accesului Deschis poate fi o simplă implicare sau aşa cum doriţi şi cum vă place. Săptămâna Open Access este o şansă de nepreţuit pentru a conecta un impuls la nivel mondial spre împărtăşirea deschisă şi avansarea unor schimbări de politicii la nivel local. Universităţile, colegiile, institutele de cercetare, agenţiile de finanţare, bibliotecile au folosit Săptămâna Accesului Deschis ca o platformă pentru a găzdui voturile facultăţilor universitare pentru politicile OA, pentru a discuta despre beneficiile sociale şi economice ale Accesului Deschis, pentru a promova iniţiativele de publicare în Acces Deschis şi altele.

Aveţi nevoie de unele idei? Pentru a vedea ceea ce au planificat alţii – bifează.
·        Evenimentele EIFL-OA

În cazul în care evenimentele dumneavoastră nu sunt încă enumerate acolo, vă rugăm să le adăugaţi.

Aveţi posibilitatea, de asemenea, să vă conectaţi la Pagina Facebook a Conferinţei a 10-a OA de la Berlin.

Vă rugăm, de asemenea, să nu uitaţi să postaţi fotografiile de la aceste evenimente. Am căutat întotdeauna fotografii interesante şi inspirate pentru a le include în materialele de informare (site-uri web, materiale publicitare, raportul anual etc.).

Aveţi nevoie de unele descărcări? Sunt foarte multe materiale promoţionale şi informative consacrate OA. Caută aici.

Locaţie
Peste tot în lume. Peste tot în lume

Vom fi bucuroşi să vă ajutăm la pregătirea evenimentului dvs., lăsaţi-ne să ştim ce este în lista dorinţelor dvs.!



Programul EIFL-OA Moldova
Coordonator
Natalia Cheradi