duminică, 23 iunie 2013

Desculți în echinocțiu de vară cu lună plină

Alexandra Bobu, poetă, interpretă, compozitoare

Poeții desculţi au avut ocazia să se autoafirme în ultima seară a festivalului ”Art-Labyrinth IV edition”, începând cu ora 18:00.  Natura splendidă și-a pus amprenta pe starea fiecărui participant și spectator.  Se pare că atmosfera festivalului combinată cu poeziile, plus echinocțiul de vară cu lună plină, au cauzat o reprezentaţie până la miezul nopţii.


A început Ronin Terrente, care a impresionat publicul cu un spectacol poetic ”Scrisorile din Tibet” și a continuat să încingă cu ”Psihodellirium Jazz”.

După care au intrat în jocul de pe scena montată la aer liber lângă răul Racovăț poeții Pelin Artidi și Dumitru Galupa. Ca printr-o minune Clubul nostru s-a reunit cu un membru ”veteran”, actorul Iura Popa. Dânsul s-a oferit foarte cordial să recite, seducând cu artistizm.

În ajutorul Alexandrei Bobu au venit muzicanții de la ”Jam-Sesion”. Împreună cu ei Alexandra a improvizat ore în șir muzică (la pian, chitară, bass și tobe ) și a cântat  poeziile din antologia Clubului ”Melopee pentru început de mileniu”.


Părea că manifestarea nu mai sfârșește, precum stelele și luna plină nu încetau să lumineze chipurile îmblânzite de poezie și muzică a celor prezenți.