vineri, 8 noiembrie 2013

Cursurile de formare profesonală de scurtă durată „Diversitatea serviciilor şi resurselor informaţionale ale bibliotecii ca vector de imagine în comunitate” la Cahul

Bibliotecarii din bibliotecile publice și din învățămînt din raioanele Cahul și Cantemir participă la Cursurile de formare profesională de scurtă durată  „Diversitatea serviciilor şi resurselor informaţionale ale bibliotecii ca vector de imagine în comunitate” (75 ore). În perioada 6-16 noiembrie 2013 bibliotecarii vor învăța următoarele subiecte:
1. Tatiana Coşeri. COMUNICAREA INSTITUŢIONALĂ. ASPECTE COMUNICAŢIONALE PRIVIND CONSOLIDAREA IMAGINII BIBLIOTECII.
2. Ludmila Corghenci. CULTURA INFORMAŢIEI ŞI A ÎNVĂŢĂRII: EXPERIENŢE PRACTICE DIN ACTIVITATEA BIBLIOTECII.
3. Lidia Kulikovski. MANAGEMENTUL INOVAŢIONAL AL INSTITUŢIILOR INFODOCUMENTARE. ACTIVITATEA INOVAŢIONALĂ ÎN STRUCTURILE INFODOCUMENTARE.
4. Natalia Zavtur. POLITICI ACTUALE DE ACHIZIŢIE ÎN BIBLIOTECILE INSTITUŢIILOR DE ÎNVĂŢĂMÂNT (BIBLIOTECI UNIVERSITARE, ŞCOLARE, ALE COLEGIILOR).
5. Iulia TĂTĂRESCU; Viorica LUPU. REGULI ŞI PRINCIPII ACTUALE DE DESCRIERE BIBLIOGRAFICĂ ŞI DE CLASIFICARE A DOCUMENTELOR
6. Eugenia Bejan. ACTIVITĂŢI ŞI SERVICII DE BIBLIOTECĂ PENTRU COPII.
7. Natalia Cheradi. ACTIVITĂŢI ŞI SERVICII INFORMAŢIONALE ÎN INSTITUŢII DE ÎNVĂŢĂMÂNT. MARKETING DE BIBLIOTECĂ.

Menționăm, că cursurile de formare profesională de scurtă durată sunt organizare de Secţia Formarea Continuă a Universităţii de Stat din Moldova în parteneriat cu Asociația Bibliotecarilor din Republica Moldova.