joi, 26 martie 2015

IMPORTANT: Regulamentul privind modul de conferire a categoriilor de calificare personalului de specialitate din bibliotecii

Stimați membri ai ABRM!

Comisia „Formare profesională continuă” a Consiliului Biblioteconomic Național și Comisia „Management și parteneriat” & Secțiunea „Biblioteci publice” ale Asociației Bibliotecarilor din Republica Moldova, organizează pentru bibliotecile publice Atelierul profesional „Metodologia de aplicare a Regulamentul privind modul de conferire a categoriilor de calificare personalului de specialitate din bibliotecii". Regulamentul a fost aprobat prin ordinul Ministerului Culturii nr.17 din 05.02.2015, fiind coordonat cu Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei şi Ministerul Finanţelor.

Atelierul va avea loc la 8 aprilie 2015, începînd cu ora 10:00 în incinta Centrului Național de Excelență Profesională pentru Bibliotecari (or. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare nr. 148).


Responsabilii de atestarea personalului de specialitate din bibliotecile publice pot să se înregistreze la atelier pînă la 6 aprilie 2015 la următoarea adresă tcoseri@hasdeu.md.