miercuri, 20 iulie 2016

Admiterea 2016 la Ciclul I (Licenţă)

În perioada 25 iulie – 1 august 2016, la Universitatea de Stat din Moldova va avea loc depunerea dosarelor pentru admiterea la studii superioare de Licenţă (Ciclul I) şi studii superioare de Masterat (Ciclul II) la domeniul de formare profesională Ştiinţe ale Informării.
Pentru admiterea 2016, la Ciclul I (Licenţă) şi la Ciclul II (Masterat), sunt prevăzute locuri la buget şi contract.
CICLUL I (LICENŢĂ)
Admiterea se va organiza pentru următoarele specialităţi:
344.1 Biblioteconomie, Asistenţă Informaţională şi Arhivistică (secţia cu frecvenţă şi secţia cu frecvenţă redusă)
344.2 Tehnologia Comunicării în Domeniul Infodocumentar (secţia cu frecvenţă)
Informaţia despre specialităţi poate fi accesată AICI.
Ministerul Culturii al Republicii Moldova şi Asociaţia Bibliotecarilor din Republica Moldova încurajează personalul din biblioteci să depună dosarele pentru înmatriculare la studii superioare de specialitate. În mod deosebit sunt încurajaţi lucrătorii bibliotecilor din cadrul Sistemului Naţional de Biblioteci să depună dosarele la secţia cu frecvenţă redusă. În contextul participării bibliotecilor din Republica Moldova la Programul Novateca dobândirea de noi competenţe profesionale este destul de actuală.
Atenţionăm că studiile la secţia cu frecvenţă redusă sunt o modalitate de formare continuă, iar obţinerea diplomei de studii superioare de Licenţă la specialitatea Biblioteconomie, Asistenţă Informaţională şi Arhivistică oferă posibilităţi nu doar de perfecţionare profesională, dar, inclusiv, de obţinere a gradelor de calificare.
Pentru depunerea dosarelor la Ciclul I (Licenţă) candidaţii pot consulta Regulamentul de organizare şi desfăşurare a admiterii la studii superioare de Licenţă (ciclul I) în anul 2016
Pentru a afla despre actele necesare accesaţi AICI.
Atenţie: La cererea de înscriere la concurs se vor anexa copiile documentelor menţionate mai sus, avizate, în baza originalelor, de către Comisia de admitere.
În cazul în care candidatul la studii intenţionează să participe la concursul de admitere doar la Universitatea de Stat din Moldova la cererea de înscriere se anexează documentele în original.
Atenţionăm că pot depune dosarele doar candidaţii care au diplome de bacalaureat, diplome de studii medii de specialitate (colegii) şi diplome de studii superioare.


Informaţii suplimentare despre ADMITEREA 2016 puteţi afla accesând AICI.

Programul de lucru a Comisiei de Admitere Ciclul I, Licență
Luni – Vineri: 0900-1700
Pauza de masa 1300-1400
Sâmbăta: 0900-1400
Blocul de studii nr. 1, str. M.Kogălniceanu 65

 

Informaţii de contact:
Republica Moldova,
or. Chişinău, str. A. Mateevici 60
Bloc Central, 225/C
tel. 022-577435, 022-577410