luni, 25 iunie 2018

Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” lansează campania de sensibilizare „E biblioteca mea”


Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” lansează Campania națională de sensibilizare privind modernizarea bibliotecilor publice „E biblioteca mea!” pentru comunitatea chișinăuiană.
Campania este susținută de Programul Novateca împreună cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, Biblioteca Națională pentru Copii „Ion Creangă” și vine să accentueze schimbările și inovațiile bibliotecilor publice din Moldova din ultimii ani și să promoveze noua Lege cu privire la biblioteci, asigurând dezvoltarea durabilă și modernă a bibliotecilor publice, astfel încât acestea să fie mai aproape de membrii societății.

În acest context, Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” inițiază Programul CONNECT PLUS ce cuprinde mai multe servicii moderne, concentrate pe prioritatea de a oferi  asistență și instruire pentru formarea competențelor IT.

Concomitent, filiala-gazdă va prezenta serviciile Descoperă Tableta!, iCan, Să re-auzim povestea livrate comunității cu cele mai bune practici de bibliotecă, care evoluează odată cu necesitățile și solicitările utilizatorilor, în ritm cu dezvoltarea tehnologiilor moderne. 

Evenimentul se va desfășura marți, 26 iunie 2018, începând cu ora 10:00, la Filiala „Târgu-Mureș”, bd. Moscova nr. 8, mun. Chișinău cu participarea bibliotecarilor din întreaga rețea și a utilizatorilor.