marți, 8 octombrie 2013

Impreuna mai puternici!

În atenţia comunităţii bibliotecare!

Consiliul de Administraţie al Asociației Bibliotecarilor din Republica Moldova are onoarea de a Vă invita să participaţi la Conferinţa naţională cu tema Consolidarea asociației: împreună mai puternici! care va avea loc luni 21 octombrie 2013 cu începere la ora 10:00.

Conferinţa este consacrată rezultatelor Proiectului Building Strong Library Association (Consolidarea unei asociaţii puternice pentru biblioteci), implementat de către ABRM în parteneriat cu Federaţia Internaţională a Asociaţiilor Bibliotecarilor (IFLA) şi cu suportul Programului Novateca.

Conferinţa îşi va desfăşura lucrările în şedinţă plenară, urmată de un panel tematic Advocacy și guvernare: angajamente și inițiative pentru viitor, iar ulterior de trei paneluri în paralel:
-         A. Comunicare profesională: incluziune și interactivitate
-         B. Instruirea continuă: realizări și viziuni
-         C. Instrumente profesionale: tradiție și modernitate

Solicităm înregistrarea în prealabil la activităţile la care intenţionaţi să participaţi. Termenul limită de înregistrare este 10 octombrie 2013. Această informaţie este necesară pentru buna organizare a lucrărilor Conferinţei. Vă rugăm să daţi curs acestei invitaţii, informând asupra evenimentului instituţiile şi bibliotecarii din teritoriu, din alte reţele.

În acest sens Vă rugăm să completaţi Fişa de înregistrare (pentru fiecare participant în parte), aceasta fiind prezentată/trimisă persoanei de contact în termenul stabilit.

Pentru informaţii contactaţi: Savela Starciuc, secretar ABRM  secretariatabrm@gmail.com, tel. 022 21 20 46.

Pentru persoanele din teritoriu vor fi achitate cheltuielile de transport la prezentarea tichetelor.

Notă: Înregistrarea poate fi realizată online pe pagina ABRM www.abrm.md

Programul final al conferinţei va fi difuzat în curând.